mandag 24. november 2008

Puuuuh....

Her har det gått unna den siste tiden!!
La ut møblene mine på finn.no, og huttetu som det har gått unna...
Ørelapp stolen har det vært kamp om, rokokkostolen like så - mange som tok kontakt! Veldig moro med god respons på det en lager/pusser opp!
Alt er blitt solgt i løpet av det første døgnet!
Jeg har også solgt noen av de rokokkostolene jeg skulle ha på kjøkkenet - og mange som venter på at nye skal bli ferdige, tror kanskje noen tilogmed dukker opp som julegaver på et pikerom, og det synes jeg er litt stas :)

Det er godt jeg har tilgang på flere stoler...

Får se hvor lenge jeg holder på, mye jobb, og jeg har mann og barn som også treger litt "stell" innimellom *fnis*.


Plutselig på lørdags ettermiddag rett før vi skulle reise i bursdag hos mamma så stod det en ambassade-bil utenfor døra her... Jeg trippet rundt inne i en litt for kort kjole, hårruller og halvveis sminket da det ringte på døren.

Iiiiiiik, har stolen som jeg solgte til ambassaden gått i stykker tenkte jeg - og nå kommer de for å gi meg skikkelig inn???!!!Men neida, mannen på trappen bukket og nikket mens kona kom bærende på to lo-slitte gamle stoler.- You fix- please??- I can see what I can do!?- Ooooh, we will be very happy if you fix *bukker og nikker igjen*!
I alt styret glemte jeg å få telefonnummeret dems, så jeg får prøve å se om jeg treffer rett person når jeg ringer ambassaden... Nå har jeg enda litt mer jobb foran meg - men utrolig moro med "kunder" som kommer tilbake igjen!
Dette var litt av et selvskryt innlegg - godt med noen av dem innimellom også :)
Var på Antikk og brukt-messe med svigermor i går, fant masse fint! Svigermor prutet, og jeg betalte. Svigermor synes nemlig jeg var en litt for snill pruter, så hun tok litt mer i ;)
Bilder får komme senere :)
Ha en fin ny uke - til søndag er det 1. søndag i advent - frem med julepynten!!

4 kommentarer:

Ann-Cathrin sa...

Så morsomt med god respons da! Men nå er det utrolig flotte ting du selger og da! Ler godt av historien med ambasadøren, ser deg for meg;) Ha en fortsatt flott dag!

Christine Louise sa...

Oi så masse fint du har pusset opp. Skulle gjerne hatt den ørelappstolen selv ;) Hvor mye fikk du for den?
Du er jo flink å pusse opp da :-)
Klem

Fridashus sa...

Hei på deg. Kult at folk kommer til deg for å få trukket om møbler;o) Du er jo veldig flink og produktiv da. Sov godt :o)

Anka sa...

Så gøy med så "fine" kunder:-) Dette har man n jo lov til å skryte litt av, det hadde jeg også gjort:) flink du er! Det må være gøy når det går så bra og responsen er topp!