lørdag 13. desember 2008

Oslo-shopping


I dag har svigermor og jeg vært på juleshopping i hovedstaden.
Har en fast runde som vi pleier å ta - det er Kampen Blomsterverksted, Chicas og Venner og interiørbutikkene i Skovveien.
Det er en nydelig blomsterbutikk i Skovveien, utrolig mye fint og stemningen i butikken er utrolig! Men det er dyrt, og det er sjelden jeg kjøper noe, men i dag ble det julegave på meg selv :)Blomstene ser nesten falske ut, men de er heeeelt ekte :)Vi lette også etter Balzac, men den lå litt krongelete til i enveiskjørt gate, og vi hadde litt dårlig tid, så derfor ble det ikke noe tur dit i dag...
Da har vi noe å se frem til på nyåret :)


I morgen er det allerede 3. søndag i advent, tiden bare flyr unna, og snart er det juleaften.

Denne tiden er herlig, men det går så altfor fort, og for å være helt ærlig så har jeg ikke hatt helt julefølelse før i går, da var vi å å på lille piraten som var stjernegutt - det var bare utrolig moro! Han var såååå søt (sånn helt objektivt sett selvfølgelig :)), med hvite klær og høy stjernehatt. Jeg er blitt akkurat lik mamma, hun gråter bare hun ser flagget på 17. mai, kan tenke meg barna synes det blir moro å gå sammen med meg når de blir litt eldre ;)
Disse to engle-jentene sitter kun og venter på julen!


Ha en riktig fin helg :)

5 kommentarer:

Anita sa...

Så nydelige blomster! Koselig med juleshopping! Var på shopping med min mamma tidligere i uken, koselig! Ha en flott uke!

Heidi-anitha sa...

Så utrokig koselig du kom innom bloggen min. Nye "ansikter" er alltid spennende!

Jeg jobber i Alle tiders gaver og interiør i Halden jeg- så kommer du innom i morgen kan jeg tenke meg at vi treffes:)

God shopping og kos deg masse!

Klem White vintage

Anka sa...

Så gøy det må være å se barna sine opptre:) Ser frem til det. Skulle ønske blomster ikke var så dyrt... Da hadde jeg pyntet påå hjemme med mange fine buketter og oppsatser:) Ha en fin uke.

Thea sa...

Nå har jeg sittet leeenge og kost meg med bloggen din:) kjmepekoslig å titte innom her og godt å se at det er flere en meg om er hektet på finn... min sambo setter foten ned og så hender det at jeg snuiker ting inn når han ikke er der hehe:) Huff hørtes fælt ut, men er ikke så ille som det høres ut hehe.. Ha en fortsatt super dag:) Stikker nok snart innom her igjen..

Bajas sa...

Hei:)
Takk for at du la igjen spor etter deg på bloggen min. For nå har jeg kost meg og lest hele bloggen din. Så mye fint du har gjort! Jeg er også en "oppusser",men har ikke tenkt på finn.no i det hele tatt. Det skal jeg begynne med nå. ;)

Apropos peppermynteolje...husker faktisk ikke hvor jeg fant min,men jeg tror det var i en velassortert matbutikk her i sverige.
Men kanskje de har på apoteket?
Verdt et forsøk,kanskje?

Jeg legger til bloggen din i lista mi,for den var så koselig å lese.
Ha en fin dag.
=)