fredag 6. februar 2009

Jeg ble så glad...

da jeg leste den ene kommentaren jeg fikk på bloggen min, så den først i går - og det ga et lite puff til å legge inn et nytt innlegg.

Setter pris på de kommentarene jeg får, det er ikke det, jeg er ikke akkurat bortskjemt med mange kommentarer (men heller ikke veldig flink til å legge igjen en hilsen når jeg titter inn til andre) men det var så kjempehyggelig at "Mary" takket meg for at jeg blogger!

Det er så rart når man får et bevis på at andre enn venner og familie leser bloggen min, moro og rart!

Så tusen takk til deg som la igjen kommentar, jeg ble veldig glad!Så over til noe annet, det ble en tur til Gøteborg, og der fant jeg en liten skatt...


Den stod og smilte til meg gjennom et butikkvindu da jeg gikk gjennom de koselige gatene i Hagan... Måtte bare ha den, men den var dyyyyyr, så jeg stod leeeeeenge og grublet på om jeg skulle ta meg råd! Den ble med hjem, vi bar den på tur gjennom Gøteborgs gater (tror mannen ikke synes det var særlig macho å bære på en trehjulshest *hi hi*)Nå er det helg, og godt er det!


Nyt helgen, det skal vi :)

3 kommentarer:

Mary sa...

Bare hyggelig Veronica, koselig at du så kommentaren min også :-)
Som sagt så inspirerer du meg og når helsen min blir bedre skaljeg gjøre ferdig mine påbegynte prosjekter. Imellomtiden hekler jeg ferdig lappeteppet mitt.

ha en fin helg.
klem fra Mary

Anka sa...

For en skatt du har funnet:-D Den var nydelig. Håper du hadde en fin tur i Göteborg. God kveld.

Anita sa...

Så fin!!! Håper Gøteborg stod til forventningene!! Ha en flott uke!