søndag 20. april 2008

Loppis er poppis!

I dag rakk jeg innom to loppemarkeder før de siste bursdagsgjestene skulle komme, og jeg synes jeg var veldig heldig med noen av funnene mine. Andre kunne jeg kanskje spart meg for, men da kom ihvertfall korpset i lokalmiljøet litt nærmere den fløyta de skal kjøpe seg (svigermor og jeg fikk en streng beskjed fra en av selgerne på loppemarkedet, som tydeligvis synes vi var smålige som prutet på prisene, men det er jo det som er halve moroa med loppemarked).

Jeg kom over en gammel og slitt gyngehest, og den tror jeg kommer til å passe perfekt inn på rommet til snuppa! Har vært på utkikk etter gyngehest, men så ikke etter det nå, så da svigermor pekte den ut så løp jeg bort og tok den!Kom også over to krakker i en kul grønn-farge.Og et "sommerlig" sausenebb. Akkurat nå så er jeg inne i en lysegrønn og turkis periode!


Også fikk jeg med meg et serveringsfat i sølvplett, et stilig ramme, noen..... øh.....mhm....tja, hva skal jeg si?! Noen lamper i messing. En stoooor en, med en forferdelig skjerm, og noen lampetter med prismer. Prismer kan en jo alltids bruke til noe, og det er jo ikke verre enn at jeg kan gi de tilbake til loppemarkedet neste år ;)

Andre ting ble snappet rett foran nesa på meg, men da er det noen andre som var heldige og fikk med seg noen fint til en billig penge - og en ting er ihvertfall sikkert, det blir flere loppemarkeder utover.
Til min samboers store skrekk!!

5 kommentarer:

Victoria sa...

åh.. så mye fint du fant!:) jeg likte gjyngehesten så godt jeg! hihi:)

borghild sa...

Det var noen skikkelig fine lopper du fant, og synes fargene på de var kule også!!
Klem B:-)

Marianne sa...

Hei, så fin blogg du har! Ser du er flink til å pusse opp møbler. Bra loppeunn også, liker den grønnfargen : )
Hilsen Marianne

christinasinteriør sa...

Så masse fine lopper.. De putene har jeg kjøpt for lenge siden! Får inn noen box puter i lys blå pepita snart!! Skal sette inn bilder!
Ha ei flott uke videre!!

Anonym sa...

Mange flotte ting du fikk handla. Morsomt når ein finn sånt...