lørdag 26. april 2008

Rokokko...

I dag har jeg jobbet med denne stolen... Og det tok virkelig tid. Begynte å ta av trekket for noen dager siden, og den som hadde satt på det orginale trekket har samme "stifte-mani" som meg, og hadde gått helt amok med stiftepistolen!!

Tok utrolig lang tid å få av trekket, men når den jobben var gjort så gikk resten greit.
Synes stolen ble ganske kul, selvom jeg egentlig liker best lyse tekstiler.

Vet ikke helt hvor jeg skal ha den hvis det blir boende her hjemme hos meg, men jeg finner nok en plass til slutt :)


I dag gikk min kjære bananas... Det har vært litt rotet her etter at jeg dro med meg lopper hjem, for jeg kom nemlig hjem med mer enn det jeg skrev i "loppis er poppis"-innlegget mitt, og det har blitt stående i gangen. I garasjen har jeg jobbet med stoler, også skal vi jo gå i gang med å pusse opp nesten hele nede, så derfor har jeg liksom ikke visst helt hvor jeg skulle sette ting.


Men, tilbake til min kjære, det begynte med at han synes det var kjedelig å skulle være med meg ut på tur i dag, siden han hadde mer lyst til å jobbe i hagen... Og da vi endelig var på tur ut, og alle var blide og glade, så tråkket han på en av naglene som har sittet i en av de gamle rokokko-stolene mine, og de er ganske store, og ganske ubehaglige å tråkke på. Plutselig forsvant det gode humøret, og han så ikke glede i hverken rokokko-stoler eller loppene min, ei heller at vi skulle ut og titte på kakkel-ovn.... MAKAN!!


Så, da tok jeg meg en tur i en interiørbutikk og handlet litt! Alltid godt å kunne unne seg noe nytt når verden går en litt imot *stakkars, stakkars meg* :)

6 kommentarer:

Anita sa...

Så flotte ting du fant på loppis! Igår kjøpte vi to fluktstoler, dvs. mannen! Han pleier aldri å skulle ha noe på loppis, men de fluktstolene skulle han ha! Blir sikkert kjempeflotte bare vi får malt de og trukket de om! Stolen ble kjempekul! Ha en strålende søndag! Klem!

tinemor sa...

Stakar, stakar deg!
Men litt synd på mannen å da, som fikk den stiften i foten......
Utrolig hva litt shopping hjelper på humøret da!
Og stolen din ble skikkelig RÅ-lekker.
Det er så gøy å sette i stand slike stoler, -de blir jo så flotte!

christinasinteriør sa...

Nydelig stol! Kjempefin!

tinemor sa...

Ja, komoden har jeg malt og TAPETSERT, og satt på nye knotter.... Fin ja?! ;-)

Fru Fjeldhammer sa...

hei hei..
Det er bare å linke i vei..
Jeg har favoritter full jeg nå, så¨jeg må sette megned å linke jeg og.. er innom siden din hver dag! Jeg synes du er så flink med møbler og startet for deg selv og, det er kreativt altså!!

klem

Anonym sa...

hihi... disse mannfolka, stakkars.
Så fine ting du fant og for en fin side du har!!!