fredag 11. juli 2008

Hjemme igjen...

Vi har hatt det utrolig fint i Danmark, været var nydelig, barna koste seg og det var koselig å feriere sammen med venner!


Dagene bestod av besøk i dyrepark, sommerland, stranda og Kattegatsenteret. Det ble fanget karbber, spist masse is, shopping og sene kvelder! Det er så godt med ferie :)

Jeg var også innom noen antikvitetsforhandlere, men jeg fant selvfølgelig en hel drøss den dagen vi skulle hjem, og da var hverken mann eller barn motivert til å vente på meg - og jeg fortår dem godt! Da går nok turen tilbake neste år, så kan jeg heller kose meg med shopping igjen da.


Da vi kom hjem fra ferie stod kakkelovnen ferdig i stua hos oss, og gjett om den er FIN!! Den er bare enda finere enn det jeg hadde forventet, og stua ser skikkelig flott ut. Bilde kommer i neste innlegg.Vi har også blitt enige om sofa - det ble en Ektorp fra Ikea, så kan jeg heller bytte den ut når barna er blitt litt større! Jeg fikk faktisk gjennomslag for skinn-sofaen, men da hadde jeg allerede "ommøblert" stua, og også kommet frem til at det kanskje er like greit å heller kunne ta den dyre investeringen når vi ikke har pusset opp hele underetasjen - og blåst budsjettet til himmels.
Gleder meg til å legge ut bilder av stua, men venter til møblene er på plass!

3 kommentarer:

Rosa sa...

Velkomen "heim"! Flott å høyre og sjå at de hadde fin ferietur.

Eg kan godt tenke meg ein ektorp sjølv, eg. Den er så deilig å synke ned i! (fleire eg kjenner har den)

Gler meg til bilde av stove og kakkelovn!

god fredagskveld til deg :)

dolamorola sa...

det hørtes ut som en koselig ferie!:) danmark er liksom bankers! det er helt topp for barna der, og like bra for oss voksne!:) vi trenger ikke reise langt for å få en fin ferie;)

jeg gleder meg kjempemasse til å se stua deres!:)

Anita sa...

Såå lenge siden jeg har vært her!!! Høres ut som en flott Danmark`s tur!! Og nå gleder jeg meg veeeeldig til åse bilder av stua deres!!!! Kos deg til vi snakkes!! Klem!