fredag 11. juli 2008

Hjemme igjen...

Vi har hatt det utrolig fint i Danmark, været var nydelig, barna koste seg og det var koselig å feriere sammen med venner!


Dagene bestod av besøk i dyrepark, sommerland, stranda og Kattegatsenteret. Det ble fanget karbber, spist masse is, shopping og sene kvelder! Det er så godt med ferie :)

Jeg var også innom noen antikvitetsforhandlere, men jeg fant selvfølgelig en hel drøss den dagen vi skulle hjem, og da var hverken mann eller barn motivert til å vente på meg - og jeg fortår dem godt! Da går nok turen tilbake neste år, så kan jeg heller kose meg med shopping igjen da.


Da vi kom hjem fra ferie stod kakkelovnen ferdig i stua hos oss, og gjett om den er FIN!! Den er bare enda finere enn det jeg hadde forventet, og stua ser skikkelig flott ut. Bilde kommer i neste innlegg.Vi har også blitt enige om sofa - det ble en Ektorp fra Ikea, så kan jeg heller bytte den ut når barna er blitt litt større! Jeg fikk faktisk gjennomslag for skinn-sofaen, men da hadde jeg allerede "ommøblert" stua, og også kommet frem til at det kanskje er like greit å heller kunne ta den dyre investeringen når vi ikke har pusset opp hele underetasjen - og blåst budsjettet til himmels.
Gleder meg til å legge ut bilder av stua, men venter til møblene er på plass!

4 kommentarer:

Rosa sa...

Velkomen "heim"! Flott å høyre og sjå at de hadde fin ferietur.

Eg kan godt tenke meg ein ektorp sjølv, eg. Den er så deilig å synke ned i! (fleire eg kjenner har den)

Gler meg til bilde av stove og kakkelovn!

god fredagskveld til deg :)

dolamorola sa...

det hørtes ut som en koselig ferie!:) danmark er liksom bankers! det er helt topp for barna der, og like bra for oss voksne!:) vi trenger ikke reise langt for å få en fin ferie;)

jeg gleder meg kjempemasse til å se stua deres!:)

Anita sa...

Såå lenge siden jeg har vært her!!! Høres ut som en flott Danmark`s tur!! Og nå gleder jeg meg veeeeldig til åse bilder av stua deres!!!! Kos deg til vi snakkes!! Klem!

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫