torsdag 26. juni 2008

Maileg, Converse, veranda og besøk av mamma


I går var jeg og shoppet på salg!! Jeg elsker salg, ihvertfall på sånne ting som er dyre i utgangspunktet, og som jeg spinker og sparer til før jeg tar avgjørelsen om å kjøpe.
Det var -40% på alt i butikken LuCa. De har utrolig mye fint til barn, sånne ting som man ikke finner i alle andre butikker.
Så, det ble med noen ting hjem; en Maileg kanin i nydelig kjole, et Maileg bilde, røde Converse-sko og hmmmm, hva heter det igjen? Jaja, dere ser det ihvertfall på bildet :)Ellers så kommer også et bilde av verandaen vår - den er vi blitt veldig fornøyd med. Lys og koselig er den nå. Jeg kjøpte en gammel slagbenk som jeg malte hvit, også kjøpte vi nytt bord og to nye stoler i vedlikeholdsfritt materiale. Den ene hylla venter fremdeles på å komme opp, og har store planer om å få gjort det etter at vi kommer hjem fra ferie.
Vi synes verandaen er blitt kjempekoselig, så nå venter vi bare på skikkelig "veranda-vær".

Fant en søt lykt på Kid, måtte bare ha den :)


Mamma'n min kom på besøk i dag - det er alltid like koselig!! Hun hadde med en pakke til hver av barna som innehold nydelig klær til lille snuppa, og tøffe klær + litt godis til snuppen!

Dessuten så har vi fått ny vogn av henne - den nye Simo Reisetrilla. Den er utrolig kul, fargen er fin og den er veldig lett å trille. Snille mamma'n min :)


Vi har hatt en koselig dag, og vi rakk også en tur bortom brukt-shopen. Fant et nydelig service og et lite bilde. Mamma kjøpte seg et Figgjo-fat/bolle.


Nå pakker vi kofferten, og tar turen til Danmark i en uke, avreise fredag kl 12:30. Vi gleder oss!
Ønsker dere en fin uke!!

6 kommentarer:

Magdalena sa...

dette var kjekt..
litt shopping er inspirerende...
denne rammen er til å smelte av, herig!
koselig med mamma`n på besøk~~~
KOs dere i danmark!!~~
klrm, magny

Gamlå sa...

God tur til Danmark!! Koselig det var blitt på terassen din.
hilsen Gamlå

mali-mo sa...

Terassen så ut til å ha blitt et herlig sted for å kose seg, både på dagtid og utover kvelden. Også så deilig med sånne behagelige stoler til å synke ned i..

Så snill mamma du har! lekker prinsessetrille ;) Fantastisk fint det siste bildet/rammen syns jeg.

Ha en god danskeferie! Vi vurderer en tur over "dammen" vi også.

Midnattsola sa...

Så mye fint du har kjøpt! Kastanjetter, heter de ikke det, de rytmeinstrumentene?

Gubben tok måken bak i sykkelvogna, og syklet ned til sjøen med han. Der er det større sjans for at den klarer seg, enn her rundt huset hvor kattene til naboene lusker rundt.

Så heldige dere er som skal til Danmark! Jeg har SÅÅÅ lyst til å dra dit; har aldri vært der, faktisk! Ser som mye lekkert interiør derfra, og morsomme interiørbutikker,- for ikke å snakke om de fine sommerhusene og strendene.

God ferie=)

Rosa sa...

Så flott det har blitt på verandaen! Håpar det vert sommarvèr, så du får nyte det skikkelig.

Vogna var knallfin, og så er det jo så koslig med mamma-besøk! :)

Håpar de får ein kjempefin Danmarkstur!

klem

Huset i Hagen sa...

Så fine ting du har kjøpt hos Luca! Ja, det er en fin butikk. :0) Likte veldig godt lykten din også. :0) Kos deg masse i Danmark!