onsdag 9. april 2008

I dag ble denne stolen ferdig...

Ting tar virkelig tid om dagen, ihvertfall når det kommer til stolene... Er så klønete, så har mått gjøre ting om og om igjen. Stolen ser grei ut på avstand, men så greide jeg å klippe stoffet litt for lite, så jeg har ikke fått trukket det helt ned på den ene siden, ihvertfall ikke så langt ned som det orginale trekket var...


Synes denne stolen er så søt, den er så liten i forhold til de andre jeg har. Tror ikke den er så veldig gammel, men utifra stoppingen så ser den liksom ikke masseprodusert ut heller.


Ellers så har det vel ikke skjedd stort siden i går... Skulle egentlig ha vært en tur til hos brukt/antikk-mannen, han hadde et nydelig sølvplett serveringsfat, men siden han ikke tok kort så fikk jeg ikke kjøpt det sist jeg var der. Får se om jeg rekker en tur dit i morgen :)

3 kommentarer:

Mummimamma sa...

Så fin stolen ble!
Syns du er kjempeflink jeg, jeg hadde ikke fått til noe sånt.
Hadde sikkert endt med å stifte ene fingeren fast i stolen eller noe sånt jeg.
Spennende med butikk da, lykke til!

Ha en fortsatt fin torsdag!

Heidi og Cathrine sa...

Heisann. Så fin den stolen ble.
Jeg har to stoler som absolutt burde gjennomgå en "extreme makeover". Hver dag tenker jeg; i morgen skal jeg gjøre det, og sånn har det blitt med tanken i x antall år. Forleden dag kjøpte jeg maling til dette formål, så nå....
Ha en riktig god helg!!

borghild sa...

Henger meg på de to andre her, og synes stolen ble kjempefin!!
Ja, jeg er kjempefornøyd med tallerkenrekkene! De har allerede fått ett strøk med maling, og skal straks få sitt andre... Ha en fin kveld! Klem B:-)