lørdag 4. oktober 2008

4 - 0

til noro-virus type 2!!

Vi ble slått rett ut hele gjengen, og har vært mer eller mindre sengeliggende den siste uken. Jonathan kom seg raskt, vi andre har hanglet frem til i dag!
Men, nå er vi bra, og til mandag blir det tur til Sørlandet - noe Jonathan gleder seg veldig til!! Og det er veldig godt å komme seg bort en tur.

Noen av prosjektene som stoppet opp pga sykdom er disse.

Rommet til Jonathan.Rommet til Thea.Det siste halve året har det sett ut som en byggeplass her, men nå begynner vi å komme i orden. Barna flytter snart inn på sine nye rom, og DET skal bli godt! Gleder meg til å kunne lese på sengen uten å vekke lille snuppa!


Lekker, ikke sant??!

Når den er ferdig skal den inn på rommet til Thea.

Sånn går det når en liten snuppe på 10mnd får utforske kjøkkenet alene i to minutter.

Ellers så har jeg jobbet med mine egene rokokko-stoler, og nå er de endelig ferdige :) Det har tatt sin tid, er litt over et år siden jeg dro med meg mannen til Bærum for å kjøpe tre ikke veldig pene stoler. Du kan tro han har vært fornøyd når de har tatt opp plass i garasjen og alle andre steder hvor vi egentlig ikke har plass. De er ikke blitt gjort stort med siden jeg har gjort ferdig de som skulle selges først...

Så, i dag ble jubelen sluppet løs - endelig i mål! Nå er ett års mareritt over, nå står det bare igjen en stol i garasjen ;)

Bilder får komme en annen dag, når forholdene er bedre!
Har nemlig store planer om å begynne å bruke skikkelig kamera og ikke mobil til blogging...

Nå blir det nok ikke noe blogging før jeg reiser - så derfor ønsker jeg dere som er innom og titter en riktig god uke :)

2 kommentarer:

Anita sa...

Stakkars dere! Hadde det for en stund til bake + at nesten alle på jobb både beboere og ansatte hadde det, helt håpløst å komme unna når smitten er i hus! Så bra at dere er litt bedre nå da! Lykke til videre med opppussing! Klem!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Uff da, ikkje kjekt å bli sjuk, men håper de er på bedringens veg alle mann nå.
Så flotte stolane du viser i blogshopen er.
Eg har tre rokokko stolar som eg skal male og trekke om, men fyttikatta for ein jobb å få ut alle naglane...
Ha ei fin ny veke.