mandag 20. oktober 2008

Hobbyrom og nytt gammelt bordI dag har jeg jobbet med hobbyrommet mitt - blir mye rot av å rydde har jeg funnet ut. Finner masse som jeg ikke engang husket at jeg hadde.

Så rommet ble nok en smule mer møblert enn jeg hadde tenkt, for å få plass til alt sammen.

Hadde egentlig tenkt til bare å ha to skap der inne, men det ble en bokhylle og en kjøpmannsdisk i tillegg.

Holder på å male bokhyllen nå, kjøpmannsdisken har jeg heldigvis malt for lenge siden, så den var det bare å sette på plass :)

For en noen dager siden kjøpte jeg meg ett stygt, skikkelig blått bord(med gullkant!) . Jeg er glad i blått, men den blåfargen på det bordet var skikkelig grell - nesten selvlysende, så her var det bare å finne frem malekost og grunning.

Her ser dere resultatet. Skal ha det ved siden av Howard-stolen som står på Living og venter på meg :)Nå skal jeg snart dra på trening - og så må jeg male siste strøket på bokhylla (hvis jeg orker etter trening.....) !

Ha en finfin mandagskveld :)

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Det bordet var nydelig. Kan tenke meg at det ikke var noe fint med den blå fargen og gull. Flott med hvit farge på det i hvert fall.
Les litt nedover og må bare si at jeg er glad vi bare kan legge ut det vi vil på bloggen. Flyter huset så kan vi likevel få et hjørne til å se ganske så flott ut. Lykke til med oppussing og opprydding.
Ha ei flott uke :)

Rekkehuset sa...

Så heldig du er som har hobbyrom! Det høres skikkelig luksus ut...
Bordet ble nydelig :-)

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

Unknown sa...

obat hernia
obat otomikosis
obat darah tinggi
obat nyeri pinggang
obat asma