fredag 10. oktober 2008

Tilda, rokokko og burleigh

Har laget en liten tilda-kanin i rosa og blonder.
Synes de er så søte!

Kjolen er helt enkel rosa, hun har hvite bukser med blondekant på, og stripete ører; altså, en skikkelig jente-kanin :)

Det var ihvertfall veldig moro å sy igjen, det er en lang stund siden jeg har hatt symaskinen fremme...


Vi har vært på hytta hele uken og kost oss, barna har det helt topp når vi er der!

Var i både Risør, Tvedestrand og Arendal, fikk kjøpt med meg litt av hvert, moro med butikker man ikke får besøkt så ofte.

Var på Frøken Olsen i Arendal, og der kom jeg over dette servicet, ønsker meg det! Synes fargen er helt nydelig. Det er Burleigh - noen som vet hvor dette selges i Oslo-området?


Her er også den ene rokokko-stolen. Den har ikke fått bånd på enda, men i løpet av helgen skal den være klar. Den er trukket i tykt møbel-stoff, så disse stolene skal få stå i stua!

Ønsker dere som er innom å titter en koselig fredag, og en god helg :)

6 kommentarer:

Anita sa...

Så skjønn hun er!! Ligner veldig på de jeg sydde engang;o) Vil si jeg har tre sittende her uten kjoler! Venter på litt lyst og inspirasjon, så kanskje det var ditt innlegg som manglet!! Burleigh har såå nydelige ting! I'm loving it;o) God helg!

Gamlå sa...

Heisann skal si du er flittig. Kaninen er så fin så fin!!
Serviset ditt var bare nydelig for en flott farge.
Stolen ble også fin.

Selv så sitter jeg og venter på at guppen skal stå opp etter en heller fuktig guttetur på byn igår.
Ja, jeg må ha han med til å bære saker og ting som skal handles fra IKEA idag.:))

hilsen Gamlå

Anonym sa...

Hei hei. Tusen takk for koselig kommentar. Det ble jeg glad for. Så koselig blogg du har. Så flink du er til å sy. Den stolen var kjempe fin. Ønsker deg en strålende helg. Vi snakkes. Klems.

Anka sa...

Så søt kanin:) Må ønske meg symaskin... det koseter jo skjorta! Men vil jo nesten kalle det en investering for de holder i en evighet. Den rokokko stolen... sikker på at du vil ha den??? J eg kan godt ta den jeg altså... he he. God Søndag til deg.

verdenskart sa...

For ein fin blogg du har, inspirerande! Tingen e at eg har ein nesten heilt lik stol som du har, et oppussingsprosjekt som tar ein evighet fordi eg e ganske usikker på kordan eg ska trekka stolen om. Orginalt va det naglar som holdt stoffet på plass, eg ser du bruka stiftar, kordan skjular du dei?

Håpa på svar:) Ha ei fin kveld:)

Helga Bonden Lund sa...

Hei.
du får kjøpt burleigh serviset på chicas og venner på majorstua, på 2 etage på røa, og de har det i en butikk på høvik som jeg ikke vet hva heter, rett ved centra. jeg er nemlig helt forelsket i dette selv.

hilsen Helga