søndag 26. oktober 2008

O jul med din glede

I dag har piraten, svigermor og jeg vært på skogstur, vi bor ganske nær marka, så vi gikk det lille stykket hjemmefra og bort til skogen.
Piraten Jonathan er en ivrig skogmann, så han klatret både gjennom busker og over fjell, mens han "plukket" kvister som han skulle gi til pappa da han kom hjem :)
Dagens fangst ser dere her - noen juletrær som skal pynte opp på verandaen vår i jula. De er litt skeive i skøytene, men det er jo halve sjarmen med selvplukkede trær!!

Den sorte urna er også kjøpt i dag, -50% på Oasen Hageland!


Besteforeldre:

Thea Sofie øsnker seg veldig noen sånne lekekasser til bursdagen sin, i enten hvite eller lyserosa. De kan kjøpes på Skeidar, og hører til Romate-serien.

Nyt den mørke søndagskvelden!

3 kommentarer:

Anita sa...

Tror jeg må sjekke skogen her etterhvert jeg også, for det er veldig fint med sånne trær! Koselig å få se bilde av deg! Ha en flott uke!

Ingunn sa...

Så herlig med en skogtur i høstlufta!Vi har hatt strålende solrik dag her i trondheim. Skikkelig herlig med skogtur da!
Fin pynt du har tatt med deg fra skogen!ingenting er vell bedre enn å bruke naturen;)

håper du har koset deg i helgen!
klem ingunn

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heldiggrisen du som har vært på skogstur og fått hentet litt grønn pynt...her er det bare blåst vekk alt som heter pynt utenfor så skulle absolutt blitt fornyet. Urnene min ligger og triller sånn rundt om , hihi..untatt de i støpejern da som veier noen tonn:O)))
Klem