søndag 30. mars 2008

Enten eller...


Jeg er en "enten eller-person"!

Nå har jeg fått for meg at jeg skal ha min egen lille hobby-butikk. Dvs at jeg skal selge tingene jeg lager ifra et lite lokale.

Har alltid hatt lyst til å ha min egen lille butikk, og har en kamerat som for noen år siden tok over en butikk, og det virker jo til å gå strålende!


Nå er det jo sånn at jeg ikke skal starte en ordentlig butikk, men bare salg av engenproduserte ting, ting jeg har pusset opp osv. Har allerede skaffet meg et lite lokale, sydd masse og pusset opp endel møbler!


Så til dette "enten eller" da, jeg fortalte jo om rokokko-stolene jeg kjøpte i høst, de stod bare og støvet ned frem til for ca 2 uker siden... Men nå har jeg kjøpt flere, og jeg har i tillegg pusset opp noen av dem. Det var bare det å komme i gang!!

Så, altså, enten så sitter jeg på rompa i sofaen og ser på andres blogger, eller så er jeg super-effektiv, syr, maler, perler, pusser og steller.

Nå er jeg i den siste fasen!

Blir spennende å se om jeg i det hele tatt får noen til "butikken" min da, men jeg synes det er kjempemorsomt med sånne prosjekter.

Kommer noen bilder av tingene jeg har laget etterhvert, må bare få TID til å ta bilder :)
Forresten, sånn som jeg handler av andre bloggere så må vel de fleste tro at jeg aldri har sett en symaskin før :) Men, det er bare det at jeg blir så utrolig imponert av alt det fine jeg ser i andres blogger!!

4 kommentarer:

borghild sa...

Så utrolig spennende dette hørtes ut!! Gleder meg til å se bildene, for jeg ble jo veldig nyskjerrig på å se både det du har sydd og pusset opp!! Lykke til!
Klem B:-)

mali-mo sa...

Så kjempespennende! Gleder meg til å se bilder, og lykke lykke til med butikkplanene!

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Så nydelig blogg og bilder! Gleder meg til å se bilder jeg også!

Fru Fjeldhammer sa...

Bilder!!! *nikker*

tror butikken din ville gått utrolig bra, du virker og ser veldig kreativ ut..