torsdag 6. mars 2008

Jeg er heldig jeg...

I dag våknet jeg til strålende sol og ei blid lita tuppe som lå å smilte til meg med det mest sjarmerende tannløse smilet i hele verden!! Det er så deilig med små babyer som bare er blide :)Da jeg kom hjem fra trening lå det hentelapp på to pakker i postkassen, så jeg fortet meg ned på butikken for å hente - jeg blir som et barn når det gjelder pakker ;) Tingene i posten var det jeg hadde bestilt fra Something Blue. Og gjett om jeg ble fornøyd!!

Inne i pakken lå det en koselig lapp, og jeg fikk med en krans på kjøpet!

Bildet med aftenbønn på skal på rommet til datteren min, og siden jeg ikke bare fikk en, men to kranser, så skal den ene på ei hylle i stua, og den andre havner på soverommet... Eller kanskje i gangen?! Ihvertfall er det utrolig moro å få hjemmelagede ting - mye mer sjarm!I morgen går turen til mamma, og knerten gleder seg veldig til å se mormor igjen! Vi skal kose oss i helgen, og kanskje bli skjemt bort litt alle tre?!

2 kommentarer:

Anita sa...

Såå nydelig bilde av tulla de!! Sånne kranser har jeg også lyst på, men har liksom bestemt meg for at det skal jeg klare og lage selv, og det ikke så lett faktisk! Nå skal jeg snart begynne på dine kaniner, selv om det nok kan ta litt tid;o) Ha en kjempefin helg!
Klem Anita

silje-sin sa...

Ja,det hørtes ut som en flott dag! Barnesmil er det beste i hele verden,og spesielt de tannløse ja:) Kransene var kjempefine! Ha en flott helg! klem fra silje.