tirsdag 11. mars 2008

Fristelser....Når noen sier fristelser til meg... Så tenker jeg som regel på godis! Ja, jeg er en skikkelig godteri-gris!!

Men, nå tenker jeg på noen andre fristelser, nemlig alle fristelsene som dukker opp når jeg titter i interiørblader og reklameblader.Vi skal pusse opp gangen/hallen. Det er stilig med store haller i store hus, men vi har ikke sååå stort hus, så da har jeg bestemt meg for å gjøre hallen om til lesekrok og tv-stue, og nå sitter jeg å ser etter møbler og tekstiler. Det er så mye fint, og det er så vanskelig å velge. Må ha noe som barna kan kose seg i, uten at mor får hysteriske anfall; altså, fint og praktisk.

Har tenkt litt på denne stilen, liker fargene, også er det praktisk med skinnsofa. Tenkte at TV-stuen skal bli lørdagskroken vår. Tror det kan bli veldig koselig :)


Ute i selve hallen(hallen er nå delt opp i to ved hjelp av en skyvedørsvegg, mitt roterom, og selve hallen) skal det bli lesekrok i lys stil, og der skal vi ha en kakkelovn av denne typen tror jeg:

Har alltid hatt veldig lyst på kakkelovn, og når vi først skal fornye så er det like greit å kjøpe noe vi vil ha, enn å kjøpe noe som er billigere som vi ikke blir like fornøyd med. Koster mye å pusse opp uansett!


Dessuten har jeg lyst på en stol av denne typen. Ser så deilig ut å kunne krype oppi den med en god bok og en varm kopp te.
Litt usikker på fargevalg på fliser på gulvene, men skal ta en tur ut å titte en dag denne uken eller rett etter påske. Uvirkelig at vi snart skal pusse opp der nede, det er liksom det siste rommet vi skal gå i gang med!


Kanskje vi skal prøve oss på denne maritime lyse stilen?! Gleder meg ihvertfall veldig til å gå igang, og en ting er sikkert, det er gratis å drømme seg bort!! :)

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei! Takk for besøket inne hos meg! Så koselig blogg du har da! :) Ser ut som du har et skikkelig fint hjem. Det skapet til 600 kr. fra finn.no var jo et kjempekupp! Helt nydelig! Er fan av finn.no jeg også ja... :)
God natt!

Hilsen fra landet sa...

Ja det er virkelig en jungel av herlige mønster og materialer. Lykke til - spennende!