tirsdag 25. mars 2008

Hadet på badet....

Her ser dere badet "mitt"! Barna og samboer holder til på vaskerom/bad-badet.Jeg har alltid ønsket meg et sånt badekar med løveføtter på, så da vi skulle pusse opp badet for 2 år siden, stod jeg steilt på at dèt skulle vi ha! Samboer var ikke helt enig, men akkurat der trumfet jeg gjennom at badekar, med løveføtter, det skulle vi ha!Jeg så for meg et hvitt bad, med hvite fliser, hvitt badekar osv... Men, så ser jeg noe som jeg synes er kjempefint der og da, og derfor ble ikke badet så hvitt som vi hadde tenkt til!
Men, man har egentlig ikke lov til å angre på en såpass dyr investering, og badekaret er jo kult! Så jeg er fornøyd, og det er utrolig deilig å legge seg ned i et lite hav av bobler og deilig lukt!

Gulvet er helt likt det som lå der fra før, og det er jo litt morsomt. Tror det er det eneste som forblir likt slik det var da vi tok over huset."Skjenken" som vi har vasken på fant jeg på Finn.no, og den var mørkeblå og litt rød, og veldig slitt...

7 kommentarer:

dolamorola sa...

heihei!:)
jeg syns du hadde et veldig koselig bad jeg! og svart badekar med løveføtter var jo kult da!;) skulle ønske jeg kunne gjøre akkurat hva jeg ville på badet mitt også!

men jeg prøver å gjøre det litt koselig på badet vårt jeg og nå.. men siden vi ikke eier leiligheten skal vi ikke bruke så mye penger på det.. jeg tenkte jeg bare skulle lage en hylleløsning med forrheng forran jeg.. tror det blir litt fint også:)

jeg kommer nok til å legge det ut på bloggen min når det er ferdig;)

hadet på badet...

dolamorola sa...

pssst... du har fått en award av meg..:)

Lena sa...

Så fint bad du har!!
Også helt for deg selv da gitt;)
Skapet under vasken din var jo helt super, sånt liker jeg!
Ønsker deg en flott dag!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så gøy å ha et bad for seg selv!
Og et deilig badekar med løveføtter. Flott å kunne kjøpe et billig skap og male det, det ble jo virkelig fint!
Ha en fin uke!:O)

mali-mo sa...

Takk for koselig kommentar hos meg!

Lekkert bad du har! Sånne sjakkrutete fliser har jeg tenkt å ha i gangen når vi omsider kommer til å få pusset opp g bygget om der ute. Det er stilig syns jeg! Og et sånt badekar er jo nydelig. Men du skrev om bobler, da regner jeg med at de kommer fra en flaske? Har ikke hørt om boblebad med løveføtter før...? Fint med vask i skap syns jeg. Blir jo mer personlig også, når man har laget og ordnet selv. Var det ikke vanskelig å få vasken til å passe?

Anita sa...

Syns det ser kjempeflott ut jeg!! Så personlig med den skjenken og sort badekar, ikke heelt likt alle andres;o) Ha en koselig dag! KLem

Laila sa...

Så fint bad! Jeg likte veldig godt skjenken og ikke minst speilet. Kan jeg spørre hvor du fant det?