søndag 9. mars 2008

Og så er det søndagskveld igjen...

På fredag reiste barna og jeg til Østfold, skulle være hos mamma til lørdag.

Jeg har alltid noen faste butikker jeg bare MÅ innom når jeg er i Østfold, spesielt en liten blomsterbutikk som heter Hjerterom, den ligger på Grålum. Tror det er to unge jenter som driver den, og de har så mange koselige saker og ting, og det er alltid så hyggelig atmosfære i den butikken.

Har aldri være spesielt glad i plastblomster, men fant et nydelig stettfat med en vakker blomsteroppsats på. Den var så søt, og den minnet meg så om at det snart er vår, at jeg bare måtte ha den! Kjøpte også noen andre små-ting som skal få være i stua en stund.

Snille mamma hadde sydd et deilig fleece-teppe til lille tuppa, det er i skikkelig jentefarger, og det er fint å kunne bruke i vogna nå på våren, og til å ligge på til sommer'n.


Knerten har ett fra før, og han liker å tulle seg inn i det mens han ser på barne-TV på morgnen i helgene.
Det er alltid så deilig å komme hjem til mamma :)
^
Dessuten har jeg vært flink å plantet litt påskeliljer ute i potter og spann.
'
Gleder meg til påsken. Vi er bedt bort på fjell-tur sammen med et vennepar. Blir morsomt for ungene og koselig for oss voksne. Det er lenge siden sist jeg har reist på fjellet i påsken. Lurer på om jeg skal kjøpe meg ski...?!
Håper dere har hatt en like fin helg som meg!!

2 kommentarer:

Anita sa...

Sitter her og stapper de nå! Tar litt tid, for jeg skal på jobb i morgen og onsdag, men etter det har jeg fri noen dager igjen og da skal jeg få de ferdig! Er jo litt moro også! Koselig med Østfold tur! Ha en fin uke!

Bo med Lena sa...

Tusen takk for koselig hilsen!! Her var det også mye fint å se på. Bildet av babyen din sine små nydelige tær var bare helt nydelig... åh...kjenner det rykker litt når jeg ser sånne bilder...selv om de to flotte jentene jeg har egentlig er nok:)

Klem Lena