mandag 24. mars 2008

Påskeharen har vært på besøk...

både inne og ute, og nå står to av dem i stuen min!

Som nevnt tidligere har jeg ikke veldig mye påske-pynt, så jeg tok en rask tur på Plantasjen, og der fant jeg disse to søte påske-harene. Synes de er så fine!


Siden det ikke ble noe tur til sørlandet i påsken, så bestemte vi oss for å invitere venner på påskefest. Det ble litt sånn i siste liten, men det er så moro å stelle i stand til fest :)
Når våren lar vente på seg ute... så tar jeg den med inn jeg!!
Kjøpte noen nydelige stemors-blomster, plantet dem i potter og satt dem i vinduet i stuen. Synes de er så utrolig fine, og det er skikkelig vårsteming i stua nå!
Forresten så gikk påskeegg-jakten veldig bra! Påskeharen hadde vært veldig generøs i år, og det lå egg strødd både i hagen og i kjellerstuen til svigerforeldrene mine!
Her ser dere hva han hadde lagt igjen til meg!Knerten var ganske så skeptisk til denne påskeharen, og hadde ikke veldig lyst på besøk av han.... Men, da han så hva han hadde lagt igjen til han så var han ikke så skummel allikevel!

4 kommentarer:

Anita sa...

Så nydelige påskeharer! Og nydelige gull du har!! Ha en strålende uke! Klem!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Heisann! :O)
Søte påskeharer! Ha en fin uke!

borghild sa...

Det var en utrolig grei påskehare dere hadde, ja...:-) Veldig flott gave du fikk!
Og pynteharene fra Plantasjen stod jeg med i hånda, de var kjempesøte, men vi har egentlig ikke så mange flater i huset til å pynte på, så fornuften seiret (for en gangs skyld) og jeg satte de ned igjen. Jeg angrer jo nå når jeg ser dine, da...
Koselig at du likte den blå/hvite løperen jeg hadde sydd!:-) Jeg kan godt lage en på bestilling, tror faktisk jeg har noen lapper til overs også, i tillegg til at jeg nylig har kjøpt noen nye blå og hvite stoffer. Bare legg igjen en kommentar eller send en mail (borghildm@hotmail.com) om mål på løper etc hvis du fortsatt er interessert:-) Klem B:-)
(Fin blogg du har, forresten!:)

Stine sa...

Hei!

Ble inspirert av bildene dine. Jeg har likt fløtesett som deg, og har satt rosa lys i dem.

Hilsen fra May i Ringen (skriver fra datteren min sin blogg). Hils mamma!

Se bildene på: http://stinemos.blogspot.com