mandag 19. mai 2008

Roser, rot og litt sol!

Her hjemme er det ganske så rotete for tiden - hvis jeg vasker den ene kvelden, så er det like støvete den neste, men sånn blir det jo når en holder på med oppussing. Gleder meg til å bli ferdig, men samtidig så er hele prosessen spennende også. Moro å se om det blir som jeg ser det for meg til slutt. Men, akkurat nå så er det ikke så moro å vise dere bilder innefra...


Kjøpte meg noen vakre roser her om dagen. Jeg har egentlig aldri vært så veldig glad i de "vanlige" røde rosene, men jeg elsker de flotte rosene man finner i gamle hager og villroser. Vi har en busk ute i hagen med Hurdalsroser, og det er bare helt nydelig når den står i blomst. Rosene er knall-rosa og bladene er irr-grønne, vakkert!

I tillegg til at de flotte rosene står på kjøkkenet (det eneste rommet som ikke er støvet helt ned), så står kirsebærtreet vårt i full blomst utenfor vinduet der, så akkurat nå er kjøkkenet favoritt rommet mitt!


Her i familien er pappa'n den eneste som har sluppet unna sykdom.... hittils! Lille snuppa er fortsatt litt hanglete, storebror har fått en allergisk reaksjon (kryssallergi), så når han spiser epler, så kicker pollenallergien inn, og han hovner opp i hele ansiktet, og blir både rød og blå. Det ser absolutt ikke bra ut. Jeg har ligget rett ut med migrene, som heldigvis begynner å slippe taket nå. Sola titter frem, det begynner å bli varmere og nå gleder jeg meg til det blir litt mer sommer igjen :)

Her er slagbenken jeg har holdt på med i det siste, den var beiset sort da jeg kjøpte den, men nå er det pusset ned og malt hvit. Skal kjøpe noen sitteputer i blå-toner, et hvitt bord og noen klappstoler, da tror jeg det blir koselig på terrassen igjen!

5 kommentarer:

Rosa sa...

Det er ikkje kjekt å bu i ein byggeplass, nei - særleg ikkje med så born. Men så er det utruleg kjekt når ein ser resultatet.

Høyrdest vondt ut for storebror med kryssallergi, og ikkje noko særleg med migrene heller.

Den benken var aldeles nydeleg!!

Ha ei god veke :)

Anita sa...

Kommer til å bli så bra, vet du!!! Den benken blir skikkelig flott!! Vi må få se når den er ferdig stylet også!! ha en flott uke!

Huset i Hagen sa...

Så flott den benken var! kjedelig med så mye sykdom. Vakre blomsterbilder da! :0)

Christinas låvebutikk sa...

Så koselig at du likte butikken!
Det er iallefall mye blå her hos meg!
Sykdom hos dere da! Kjedelig dette!
Nydelig benk!
Ha ei fin uke videre!

Granberget sa...

Hei! Å takk for koselige hilsen på siden min. Du verden for et flott kirsebærtre du har,det er et nydelig skue nå tenker jeg.Jeg går å venter på at rosehagetornen min skal blomstre,men det er så kaldt her så må vel vente litt til.
Ha en fin dag!!