lørdag 3. mai 2008

Hjelp meg!!!

Nå lurer jeg på en ting, i et rom med en kakkelovn, hva ville DU valgt?
Denne:eller denne:
Den øverste, "tømmerpanel", tror jeg kan bli veldig tøff i et såpass stort rom. I tillegg blir det en kontrast til den pyntelige kakkelovnen.

Nr. 2, perlestaff, er en pen panel med søte detaljer - og rommet blir kanskje mere pent?! Pent som i pen-stue-pent, og dette skal jo bli et bruksrom.
Vanskelig dette her...

Dette prosjektet som vi er gått i gang med nå er vel kanskje det dyreste vi har gjort med huset, utenom at vi kjøpte det! Blir derfor veldig usikker, og ombestemmer meg konstant!
Ser for meg drømme "stua", men så klarer jeg liksom ikke helt å få det ned på papir, og ta de avgjørende valgene.
Ovnen er jo grei, og fargene er greie, men så gjenmstår panelen og flisene.... Hmmmm, får ikke bestemt meg. Finner liksom ikke det som er helt perfekt.


I dag har vi revet ned, kastet ut og ryddet opp! På veggene står bare "skjelettet" igjen, og på gulvet er det grå betong! Det er rart å se gangen/hallen nå, i går var det fullt kaos, i dag er det helt tomt!
Snille pappa'n min kom og hjalp oss i dag, og godt var det, da fikk vi gjort masse.
Pappa er en mann som sjelden sier nei, selvom jeg vet at han egentlig kunne trenge en pause innimellom - derfor er det noen ganger så jeg gruer meg for å spørre om hjelp! Han stiller opp, jobber på og det er alltid veldig koselig når han er her. Skravler og tuller hele tiden :)
Hva skulle en gjort uten en snill pappa?!


Ellers så har min lille pirat fått oppleve livets harde realiteter i helgen!
Han er svært opptatt av meitemark om dagen, og jeg har vært med på flere redningsaksjoner både fra vannpytter og trafikerte veier.... Men i går, da var det ingen vei tilbake for den vesle marken! En trost fikk øye på marken der den lå og sprella, og piraten og jeg løp bort for å redde den vesle hjelpeløse! Gjett om vi ble glade da vi så at den fortsatt lå der! Vi gjorde oss klare til å hjelpe den inn på trygg grunn, men til piratens store forskrekkelse var bare halve marken igjen!
Lille pirat vet at marken er "to i en", men han synes veldig synd på den halve som hadde mistet sin bedre halvdel! I dag da trosten kom på besøk igjen, rådet han meg til å løpe ut og skremme den bort før den hadde spist opp alle markene i hagen vår!
Så, om det blir få blogg-innlegg fra meg fremover, så vet dere hva jeg driver med!!

7 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Vanskelig valg det der.. men jeg hadde gått for det første bilde, blir sikkert kult til den nye kakkelovnene.. gleder meg til å se resultatet.. det blir nok utrolig fint!!

Lykke til!!

Solveig sa...

Den første: uansett:)

Er så glad: nå har vi fått deg inn på rollen på nib! HURRA!

janne - kathrine sa...

Jeg ville valgt perlestaff panelet. Dette er vakkert og tidløst. Det første panelet du har bildet av tror jeg fort man kan bli litt lei...

Uansett, så ønsker jeg dere lykke til med oppussingen :-)

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg ville også valgt perlestaff panelet... det har jeg selv, og det er fint både umalt og malt...

lykke til med det du velger...

Lappesola sa...

oiJeg har tømmerpanel i kjellerstua, og jeg liker det ikke. Det er ei kjellerstue, ikke ei hytte på fjellet. Jeg synes det andre panelet er mye penere, og vil gi en helhet dersom du har det i resten av huset også.

Bare min mening, altså.

Vennlig hilsen Lappesola

Brocante sa...

Jeg ville valgt perlestaff. En slik ovn passer ikke til tømmervegger syntes jeg.

Nyperosa sa...

Stående malt
perlestaff,
til godt over
halveis på
veggen, resten
i tapet : )

Kakkelovnen
er lekker.

Ha en god uke.