søndag 11. mai 2008

Sommer, sommer og atter sommer

Her har det vært helt NYDELIG vær de siste dagene, og det første knerten spør om når han våkner er om han kan få gå ut... Mamma'n og pappa'n som er ganske så trøtte kl 05:50 om morgnen, er dog ikke helt klare for å gå ut, så vi prøver å overtale ham til å legge seg litt ved siden av oss, eller i det minste sitte og se litt på TV før vi kaster oss ut i friluftslivet... Er det rart de små blir TV-slaver med sånne foreldre?!? :)

Ellers så har jeg jo fortsatt noen prosjekter som jeg holder på med. Jeg har solgt utemøblene våre, noe min kjære samboer satte veldig pris på... Nå kan han jo nyte middagen på en behaglig fluktstol med tallerken på knærne istede for go'-stol og bord :)

Jeg tror at hvis han hadde hatt muligheten, så hadde han stengt hele finn.no for alltid!
Jeg holder på å pusse opp og lete etter nye møbler, så jeg håper de jeg holder på med snart blir ferdige, og at jeg finner det jeg leter etter snart! Jeg har nemlig en plan.... en GOD plan ;) Ønsker å få bedre plass på terrassen, samtidig som jeg vil ha en litt koseligere og mer barnevennlig stil der ute.

Nye bilder blir det desverre dårlig med, siden jeg har rotet bort noen av delene til telefonen min under oppussing... Så jeg har lett fram noen gamle, også håper jeg på å komme sterkere tilbake i neste innlegg!!


Det ene bildet er av min mors og hennes mann "röda lilla stuge", et veldig fint sted i Sverige!
Det andre er av min skjønne lille knert som sitter ved brygga på hytta til "svigers".


Ha en fin fridag i morgen, og en flott uke!!

5 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei og tusen takk for koselig besøk hos meg. Så idylliske bilder du viser, røde stuger i Sverige er skjønne da! Og herlig liten knert, de blir aktive de små når sommeren kommer, heldigvis er de så trøtte om kvelden at de besvimer fort etter å ha løpt ute hele dagen, hihi
Klem

Anita sa...

Åh! Et sånt torp vil jeg også ha!! Og det lille gullet er jo bare såå skjønn da!! Ha nflott uke!

Unknown sa...

jeg hadde ikke lagt ned finn.no da....men synes bare du tar litt av til tider....

Fru Fjeldhammer sa...

Så skjønn liten gutt..

stenge finn? å nei, hva skulle vi gjort uten han!!

Gleder meg til å se flere av dine resultaeter..

ha en fin uke.

Huset i Hagen sa...

Jøje meg for en herlig blogg du har da!! Nå har jeg tittet gjennom hele og må si at jeg liker veldig godt alt jeg ser. Liker stilen din. alle funnene dine og alt du får til. :0) Dagens innlegg er jo også kjempefint. Nydelig idyllisk bilde! Og for en skjønn liten gutt da! Her kommer jeg nok helt sikkert tilbake. og helt enig - Blått er flott! :0) Ha en fortsatt strålende uke! :0)