søndag 25. mai 2008

Jeg blir gaaaal!!!


Jeg kjøpte meg et par senger for en liten uke siden, og i dag skulle jeg sette dem sammen, pusse og male dem... Trodde jeg!! Jeg får dem jo p%¤#&/&% ikke sammen. Nå har jeg stått sikkert 50 minutter og prøvd og prøvd. I begynnelsen tok jeg både det at jeg ikke fikk sengen sammen og trekkspill-musikken til naboen med en stort smil, etter 45 minutter fant jeg ut at det kanskje var på tide å gå inn, da var det nemlig like før jeg hadde lyst til å hoppe på sengen og kaste trekkspillet til naboen i elva!!

Jaja, jeg gjorde ingen av delene, jeg tuslet inn, satt meg i sofaen og trøstet meg med siste rest av melkesjokoladen som lå og ventet på meg! Det er utrolig hva et lite stykke melkesjokolade kan gjøre med humøret :)


En ting er ihvertfall sikkert og visst, jeg må få tømt garasjen... Noen av tingene skal pusses opp og selges, mens andre ting skal inn i huset når vi blir ferdige med å pusse opp! Nå er det stapp fullt av alt mulig rart der inne.
Måtte en rask tur innom loppis i dag også, bare for å være sikker på at det ikke stod noen skatter igjen, og det gjorde det. Jeg fant en stol, tror det er empire-stil, fin er den ihvertfall. Det var faktisk to stoler, men den ene var skikkelig vaklete, så jeg ville egentlig ikke ha den, men da jeg spurte om prisen, så kunne jeg få den ene for 40,- men hvis jeg tok begge to skulle jeg få dem for 20,- til sammen. Så da står det en vaklete og en stødig stol på terrassen hos oss.
Nå har jeg bestemt meg for at det er innkjøpsstopp av bruktfunn en stund fremover.....
Så får vi se hvor lenge den stunden varer :)

4 kommentarer:

dolamorola sa...

haha! jeg kjenner meg igjen!;) å drive med noe, og ikke få det til! spesielt hvis det er sånn kronglete og tungt å få det til! da blir ALT irriterende og ingenting fungerer som hjelp! det er da man liksom må ta en pause og puste ut og tenke på noe annet! hehe... og den sengen så veldig fin ut, så jeg forstår jo at du vil få den opp!;)

håper du får det til neste gang da!;)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hihi, ikke alltid det går som man ønsker! Irriterende å gi bånn gass uten at det blir resultater av innsatsen. Du får søke litt hjelp med sengen og prøve igjen. Jeg har ikke plass til flere møbler så her er det enten utbygging eller innkjøpsstopp, veldig enkelt;o)))
Ha en strålende dag
Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Ønsker deg og dine en fin helg..

Ligger en utfordring på diden in til deg...

Rosa sa...

korleis går det med senga?`:)